Rady nedalo by sa spraviť aby vošlo povedzme 10 fotiek do jedného príspevku? Alebo to obmedziť na MB (5 - 10 MB) , ak si všimneš moje fotky majú tak 0,3 - 0,5 MB.
Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
5.Stretnutie RetroWheels Clubu
Moderátor: Dogg88
- baterka
- Nováčik
- Kontaktovat uživatele:
Re: 5.Stretnutie RetroWheels Clubu
Vik, dakujem za zaber Toto je zas pre teba.
- Přílohy
-
- 17491D33-E9AA-4EAA-8C22-E43B1CC57A89.jpeg (2.14 MiB) Zobrazeno 15882 x
VW Polo 6N 1.4 8V Chagallblau
VW Polo 6N 1.6 8V Flashrot
- baterka
- Nováčik
- Kontaktovat uživatele:
V skratke... (viac zaberov som neurobila)
https://vimeo.com/241471041
https://vimeo.com/241471041
VW Polo 6N 1.4 8V Chagallblau
VW Polo 6N 1.6 8V Flashrot
Opäť perfektné stretko. Bodaj by sa podarilo už navždy zachovať tradíciu dobrého počasia. Zatiaľ nám ako zázrakom vždy vychádza slnečno.
Ďakuje každému za účasť, každého som rád videl. Aj Teba Tomáš, Ty si každého stretka ozdobou. A to zápolenie v motokárach malo tiež svoje čaro. Nabudúce pôjdeme na tie offroad buginy. Alebo by sme mohli skúsiť paintball.
Luther: Poviem Ti ze je to jedenj z najhorších zlozvykov, aký môžeš mať. Za toto si nadávam najviac.
Viktor: Asi by sa dalo, ale neviem ako. Zistím Ved môžeš kludne dať fotky aj na viackrát, mne to nevadí. Ak to Tebe nevadí
Ďakuje každému za účasť, každého som rád videl. Aj Teba Tomáš, Ty si každého stretka ozdobou. A to zápolenie v motokárach malo tiež svoje čaro. Nabudúce pôjdeme na tie offroad buginy. Alebo by sme mohli skúsiť paintball.
Luther: Poviem Ti ze je to jedenj z najhorších zlozvykov, aký môžeš mať. Za toto si nadávam najviac.
Viktor: Asi by sa dalo, ale neviem ako. Zistím Ved môžeš kludne dať fotky aj na viackrát, mne to nevadí. Ak to Tebe nevadí
Rather unique wreck, than a polished nothing.
Paintball? To zas na tom budem v najhoršej pozícii podobne ako pri motokárach...
Je jedno kde budete strielať, mňa trafíte
Je jedno kde budete strielať, mňa trafíte
Klub tvoria ludia, nie autá...
540i touring (E34)
323i touring (E36)
325i cabrio (E36)
Golf Variant 1,9 TDI Syncro (III)
Fiat 500 (312)
Ty budeš vlastne ako pohyblivé prekážka, za ktorú sa dá skryť. Živý štíť.
paintball.. nechceme si radsej zahrat "hadaj na co myslim" ?
'03 A6 Avant 1.8T quattro @ 155kw
Paintball beriem. Dlhšie ma to láka
Snuff a čo tak nejakú PC hru, nie? Ale chápem, že pri profesii akú máš vôbec nemáš vzťah k streľbe, zbraniam, taktike a podobne, ale raz zahráme aj niečo pre Teba
Snuff a čo tak nejakú PC hru, nie? Ale chápem, že pri profesii akú máš vôbec nemáš vzťah k streľbe, zbraniam, taktike a podobne, ale raz zahráme aj niečo pre Teba
...Respect Nature...
Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
Napríklad pesničku od Petra Nagya - Sám s nohami na stole