Bol by hriech aby na retro stránke chýbala muzika, ktorá je práve pre 80. a 70. roky práve príznačná kvalitou presne tak ako aj autá z tej doby. Keďže sa ja som na hudbu z tých rokov úchyl, nemohol som si to odpustiť. Začnem syntetizátorom.
Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
80. roky
Moderátor: Dogg88
- Sidetohell
- Pacient
Re: 80. roky
Countach je pre mňa ozajstná retro ikona, no na živo som videl asi len raz a to Monacu.
- Quattrofil
- Technický Garant
keď už si s tým začal tak aj ja pridám niečo z" ejtís"... aj ked to nebol megahit ale je to vraj neoficialna hymna majitelov 911...
Audi 80 quattro 1.8t '85
Audi cabrio 1.9tdi '96
Audi 80 Competition '94
Audi cabrio 1.9tdi '96
Audi 80 Competition '94
Tak to je pecka
Pokračujem jednou notoricky známou.
Pokračujem jednou notoricky známou.
Rather unique wreck, than a polished nothing.
- Quattrofil
- Technický Garant
Tak to už áno. Hneď som si spomenul na detstvo a večerné cvičme v rytme. Tí čo nevedia o čom točím nech si vygooglia archív STV.
Audi 80 quattro 1.8t '85
Audi cabrio 1.9tdi '96
Audi 80 Competition '94
Audi cabrio 1.9tdi '96
Audi 80 Competition '94
Ja tu znelku poznám a dokonca som po nej aj raz pátral a neviem či to neboli prvé sekundy z tohoto. Posúď.
Najnovšie mi v hodinovej slučke ide toto: