Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Tlmice
Moderátor: Dogg88
-
- Veľký Človek Učiteľko
Tlmice
V priebehu roka by som rad vymenil moj stelovak za tlmice Bilstein B6 alebo B8, videl som ze predavaju aj kity s eibachmi. Menit to chcem koli tvrdosti, stelovak je tvrdy a na dlhe trasy a nase super cesty. Mate skusenosti s B6 alebo B8? Viete poradit predajcu? Dikes
Don’t show me your attitude, I have my own
Re: Tlmice
Ja som ešte nikdy nemenil podvozok za športový, neviem Ti povedať. Ale sem tam objednávam nejaké doplnky a mám dobrú skúsenosť s týmto eshopom.
www.escape6.cz
alebo
http://www.highperformanceparts.cz/
www.escape6.cz
alebo
http://www.highperformanceparts.cz/
Rather unique wreck, than a polished nothing.
-
- Veľký Človek Učiteľko
Re: Tlmice
dikes, pozeral som to, nemaju sice to co hladam, ale zaujimave kazdopadne su. Dikes!
Don’t show me your attitude, I have my own