Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
KÄRCHER
Moderátor: Dogg88
-
- Veľký Človek Učiteľko
KÄRCHER
mam v plane kupit, pokial mate nejake skusenosti sem s nimi, pozeram k5, k6, k7. ak tak dik za rady
Don’t show me your attitude, I have my own
-
- Veľký Človek Učiteľko
Re: KÄRCHER
to mi chcete povedat ze tu nik neumyva auto lebo co?
Kedysi sme Karcher doma mali a viem, že to bola spoľahlivá wapka, pretože som mal aj nejakú lacnú somarinu od Gude a to nefungovalo v podstate vôbec. Pozeral som tie rady ktoré si písal a taký dobrý kompromis sa mi zdá K5. Aj keď ja som toho názoru, že keď už kupovať náradie, tak poriadne a nebolo by odveci kúpiť aj K7, pretože to isto využiješ na čokoľvek , nie iba na auto. De fakto, s tou wapkou väčšinou to auto aj tak poriadne neumyješ. Isto by som ale bral nejakú s nádržkou na prídavnú chémiu a s bubnom na hadicu.
Rather unique wreck, than a polished nothing.
- Sidetohell
- Pacient
Mardo Driver píše:to mi chcete povedat ze tu nik neumyva auto lebo co?
Umývať umývame , ale nie zrovna technikou od Karcheru. Ja mám vo firme wapku od firmy Kranzle, pomály už desať rokov, ktorá sa sporadicky využíva denno denne a až na niake bežné O-krúžky na hadicy, funguje úplne bez problémov. Klop, klop, klop na drevo
Na prídavnú chémiu si treba kúpiť zmiešavacý nádstavec s nádobkou, ktorý sa montuje priamo na výstup hadice.
S Karcherom som v minulosti nemal dobré skúsenosti , ale to prevažne s hobby triedou a možno je to už aj takých sedemnásť rokov do zadu
-
- Veľký Človek Učiteľko
dakujem za rady, su sice drahsie ale pokukam to poriadne teda, snad mozno nejaka akcia bude... v tescu
- Quattrofil
- Technický Garant
Mardo Driver píše:dakujem za rady, su sice drahsie ale pokukam to poriadne teda, snad mozno nejaka akcia bude... v tescu
Si prešvihol, v lidli mali v akcii káčera pred dvoma mesiacmi. Videl som niečo aj v kinekuse za 105€ ale netuším čo to bol za typ.
Audi 80 quattro 1.8t '85
Audi cabrio 1.9tdi '96
Audi 80 Competition '94
Audi cabrio 1.9tdi '96
Audi 80 Competition '94
-
- Veľký Človek Učiteľko
Quattrofil píše:Mardo Driver píše:dakujem za rady, su sice drahsie ale pokukam to poriadne teda, snad mozno nejaka akcia bude... v tescu
Si prešvihol, v lidli mali v akcii káčera pred dvoma mesiacmi. Videl som niečo aj v kinekuse za 105€ ale netuším čo to bol za typ.
sakra!