Tento rok sa na Slovensku po prvýkrát konala vrcholná veteránska akcia medzinárodnej veteránskej asociáce FIVA.
Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
FIVA World Rally 2016 - Prechádzka
Moderátor: Dogg88
FIVA World Rally 2016 - Prechádzka
Rather unique wreck, than a polished nothing.
- Sidetohell
- Pacient
Re: FIVA World Rally 2016 - Prechádzka
Rado super , veľmi dobrý výber hudby, k tým ozajstným klasikám sa to náramne hodí. Podľa počtu a spektra áut je vidieť, že je to poriadna akcia. Akúrat ma až zamrazilo, keď som tam videl chodiť pomedzi tie zaparkované krásne kúsky deti s bycikľami
Re: FIVA World Rally 2016 - Prechádzka
Boli tam krásne autá a to si zober, že video som robil vo štvrtok. Akcia sa síce začínala v stredu, ale originál výstava bola v sobotu a to musela byť ešte väčšia podívaná.
Rather unique wreck, than a polished nothing.
Zpět na “RetroWheels Club CINEMATIC”