Ahoj všetci.. viem že je to asi celkom zbytočná téma ale skúsim aj tak.. mal by som záujem o kúpu w140.. chcel by som po facelift model ale z hľadiska čo je aktuálne na predaj na nete ani predfaceliftom nepohrdnem. Motorizácie najradšej benzín.
PS: predpokladám že ma pekne vysmejete s týmto.. ale skúsim aj tak.. pár kusov som bol pozrieť osobne a stále odchádzam bez auta. Už som uvažoval aj o kúpe lavostrannej verzie z Japonska ale popravde to stroskotalo na jednom jedinom štítku..(Európska typova homologizacia) .. už som zúfalý tak skúsim takto
Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Kúpim w140
Moderátor: Dogg88
-
- Veľký Človek Učiteľko
Re: Kúpim w140
Nik ta tu nevysmeje, neviem ci kupis prave tu, kazdopadne, rad Ti dame neurekom, Pokial budes pozerat Polsko napis pomozem.
Don’t show me your attitude, I have my own
Ak z nemecka tak ti pomozem ja.
Ak mas otazky kludne pis co ta zaujima...
Ak mas otazky kludne pis co ta zaujima...
Klub tvoria ludia, nie autá...
540i touring (E34)
323i touring (E36)
325i cabrio (E36)
Golf Variant 1,9 TDI Syncro (III)
Fiat 500 (312)
- Bistocorpp
- Člen týmu
Ďakujem.. popravde do 1.jula mám doma rezervovanú jednu s600, r 93 tak uvidíme ako to dopadne.. ale ďakujem. Chcel som skúsiť či tu niekto o nejakom prípadnom predaji nevie.
-
- Veľký Človek Učiteľko