Mám doma zbieku dobových prospektov od VW brouk z 1955 až po rok 91 mam aj pár prospektov Porsche 944 ale mám len pár vyfotených
Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
VW dobové prospekty
Moderátor: Dogg88
Re: VW dobové prospekty
ešte pár nechce sa mi všetky fotiť
- Quattrofil
- Technický Garant
Tie prospekty Golfu a Jetty si pamätám začiatkom 90 rokov sme ich nosili z Nemecka od známeho. Robil som si z nich "plagáty" na stenu. Mal som dokonca prospekty Golfu 1 cabrio ktorý bol interaktívny bol tam obris auta a prehľadné fólie s farbami auta, interiéru, aj strechy a mohol si si vytvoriť kombináciu aká sa ti páči a videl si ju "naživo". Dokonca možno niekde ešte mám obrázok Jetty z toho prospektu.
Audi 80 quattro 1.8t '85
Audi cabrio 1.9tdi '96
Audi 80 Competition '94
Audi cabrio 1.9tdi '96
Audi 80 Competition '94
Jeden som mal asi aj ja. Boli to pekné veľkoformátové katalógy. Vyzerá, že máš poriadnu zbierku
Rather unique wreck, than a polished nothing.
Zpět na “Dobová tlač a prospekty”