Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
2.stretnutie Retrowheelsclubu 22. Jún foto str. 6,7
Moderátor: Dogg88
Re: 2.stretnutie Retrowheelsclubu 22. Jún foto str. 6,7
Pekne retro
Klub tvoria ludia, nie autá...
540i touring (E34)
323i touring (E36)
325i cabrio (E36)
Golf Variant 1,9 TDI Syncro (III)
Fiat 500 (312)
-
- Veľký Človek Učiteľko
S A K R A ! ! ! takuto bohovsku akciu ste mali! ech..... no dufam ze ked budem doma ze volaco dame dokopy. Palec hore za foto! Parada! ale ten golf tam chybal...
Don’t show me your attitude, I have my own
Mám aj ja zopár fotiek z mobilu no občas z trochu iného uhla. Vidím, že ste svorne nechali EČ viditeľné, mne osobne to nevadí a už keď ja pridám fotky asi ich tiež nemusím zamazávať, však?
- Sidetohell
- Pacient
vikdriver píše:Mám aj ja zopár fotiek z mobilu no občas z trochu iného uhla. Vidím, že ste svorne nechali EČ viditeľné, mne osobne to nevadí a už keď ja pridám fotky asi ich tiež nemusím zamazávať, však?
Za mňa určite nemusíš.
Ináč sa mi páčilo tvoje nasadenie do exhibičného šprintu, keď si z auta vyhádzal všetko nepotrebné
- Sidetohell
- Pacient
Martin46 píše:Žiaľ tento objektív, ktorým bolo fotené má iba o málo menej rokov ako najstaršie auto zrazu a po páde má miernu optickú chybu. V čiernobielej to tak nevynikne
Perfektné sú aj tieto foto a vyzerajú hodne cool retro
-
- Nováčik
Ahojte, bolo mi potešením. Ešte k nám dostať na foto nejakých Angličákov a niečo z Francúzov a Taliánov a Japoncov.
Budú alebo niekde sú aj videá ?
Budú alebo niekde sú aj videá ?
Ahoj Petrík Mne tiež chýba značková rozmanitosť, ale snáď sa časom klub rozrastie. Videa sme sa rozhodli poňať ,,vo veľkom,, a intenzívne sa na nich, dokonca aj práve teraz pracuje. Chceme aby to stálo za to, tak to chvíľku potrvá, ale momentálne je to priorita číslo 1. Máme vlastný youtube kanál, treba sledovať. Určite sa videom pochválime úplne všade. Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCkPHFc ... kdT0DqMECw
Po troške .
Po troške .
Rather unique wreck, than a polished nothing.
Ok, o nejakých Japoncoch viem- Integra 1990, Celica T230,radi prídu a hlavne Jaguar E type R6 4,2l prípadne Triumph TR6
Tak to by bola veľká vec. Oživilo by to spektrum značiek na fóre a keď majú takéto autá, to nemôžu byť zlí ľudia
Rather unique wreck, than a polished nothing.