Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
2.stretnutie Retrowheelsclubu 22. Jún foto str. 6,7
Moderátor: Dogg88
Re: 2.stretnutie Retrowheelsclubu Streda 22. Jún
„Nie je nič drahšie ako lacné Porsche."
- Sidetohell
- Pacient
Re: 2.stretnutie Retrowheelsclubu Streda 22. Jún
Wow, pozrel som celý album a všetky sú jednoducho úžasné
Re: 2.stretnutie Retrowheelsclubu 22. Jún foto str. 6,7
Pali ako vzdy prvotriedna kvalitka...
Inak ta fotka Cosworthu v pohybe je super
Inak ta fotka Cosworthu v pohybe je super
Klub tvoria ludia, nie autá...
540i touring (E34)
323i touring (E36)
325i cabrio (E36)
Golf Variant 1,9 TDI Syncro (III)
Fiat 500 (312)
Veľmi dobrá práca
...Respect Nature...
Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
Paolo, prečo si si ešte na fotkách nepostavil aspoň bočný príjem ? Ty si fotenie povýšil na niečo viac. Tvoje fotky majú len jednu veľkú nedokonalosť a to pomerne výraznú. Nieje na nich tvoje auto.
Rather unique wreck, than a polished nothing.
Chalani tak toto sa váźne vydarilo. Tie fotky sú fantastické a len ťažko povedať ktorá je len veľmi dobrá a ktorá skvelá. Fotky v pohybe boli perfektný nápad. Hl. beach boys Dano a Rado sú v záberoch v pohybe s autami výborne zladení
Aj príjazd Vikiho bez trička v štýle "kamioňák" bol výborný a bolo super sledovať ako sa nechal ukecať a dokonca povymetal všetky sadze z komínov.
Tiež Mustang s Goofyho psom Pluto ma podľa fotiek dokonale zaujal. Človek až nechápe ako môže byť aj takáto sranda tak dokonale COOL
Aj príjazd Vikiho bez trička v štýle "kamioňák" bol výborný a bolo super sledovať ako sa nechal ukecať a dokonca povymetal všetky sadze z komínov.
Tiež Mustang s Goofyho psom Pluto ma podľa fotiek dokonale zaujal. Človek až nechápe ako môže byť aj takáto sranda tak dokonale COOL
Mercedes-Benz CLK 320
Mazda MX-5 1,8VVT
Mazda MX-5 1,8VVT
- Sidetohell
- Pacient
emenems8 píše:Tiež Mustang s Goofyho psom Pluto ma podľa fotiek dokonale zaujal. Človek až nechápe ako môže byť aj takáto sranda tak dokonale COOL
Presne túto fotku som mal na mysli. Dokonalý kontrast medzi tými nablískanými autami.
Ďakujem za všetky vaše pozitívne ohlasy:), z mojho pohľadu si tie fotky až toľko chvály nezaslúžia.
„Nie je nič drahšie ako lacné Porsche."
Pozdravujem všetkých zúčastnených a zároveň chcem poďakovať na priateľskú atmosféru zrazovania, presne takú, ako si pamätám zo začiatkov iných klubov. Keďže som s aku foto dostal ako posledný tak ku klasickým autám klasické foto.
Žiaľ tento objektív, ktorým bolo fotené má iba o málo menej rokov ako najstaršie auto zrazu a po páde má miernu optickú chybu. V čiernobielej to tak nevynikne
- a chcem sa poďakovať za požičanie kompresora, v rýchlosti som nestihol tlak na svojom žiguláku zmerať pred odjazdom
Žiaľ tento objektív, ktorým bolo fotené má iba o málo menej rokov ako najstaršie auto zrazu a po páde má miernu optickú chybu. V čiernobielej to tak nevynikne
- a chcem sa poďakovať za požičanie kompresora, v rýchlosti som nestihol tlak na svojom žiguláku zmerať pred odjazdom