Nie je čo dodať. Top počasie, top ľudia, krásne autá. Výborný letný výlet. Práve takého momenty ma utvrdzujú v tom, že investované prostriedky, úsilie a čas do starých áut, bola a je tá správna voľba.
Už teraz sa teším na ďalší.
Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
2.stretnutie Retrowheelsclubu 22. Jún foto str. 6,7
Moderátor: Dogg88
Re: 2.stretnutie Retrowheelsclubu Streda 22. Jún
Sidetohell píše:...
No jedna myslím, že úplne pecková sa podarila aj mne zachytiť a som zvedavý, či prídete na to ktorá
Mne sa pri foteni na "protekcnom mieste" podarilo zachytit Rada ktory sa nevie vynadivat
- Přílohy
-
- 20160622_194310.jpg (4.48 MiB) Zobrazeno 14261 x
Klub tvoria ludia, nie autá...
540i touring (E34)
323i touring (E36)
325i cabrio (E36)
Golf Variant 1,9 TDI Syncro (III)
Fiat 500 (312)
Ja som bol od malička vedený ku skromnosti, ale teraz už na isto viem, že by som sa mal dať na modeling. Modeling lietadiel, lodí, autíčiek a plastelíny.
Rather unique wreck, than a polished nothing.
- Sidetohell
- Pacient
šup sem ďalšie fotky
Konečne
Po včerajšom stretnutí môžem opäť hrdo konštatovať, že aký malý a mladý náš klub je, tak taký veľký autičkársky duch v ňom žije. Každý, kto mal čo i len malú medzierku v harmonograme si našiel čas prísť a pár členov z naozaj nezanedbateľnej diaľky. Chlapi, na revanš. Niekedy to je radosť žiť.
Potom pridám do galérie aj fotky ostatných členov. Keď budú .
http://www.retrowheelsclub.sk/2016/06/2 ... -jun-2016/
Po včerajšom stretnutí môžem opäť hrdo konštatovať, že aký malý a mladý náš klub je, tak taký veľký autičkársky duch v ňom žije. Každý, kto mal čo i len malú medzierku v harmonograme si našiel čas prísť a pár členov z naozaj nezanedbateľnej diaľky. Chlapi, na revanš. Niekedy to je radosť žiť.
Potom pridám do galérie aj fotky ostatných členov. Keď budú .
http://www.retrowheelsclub.sk/2016/06/2 ... -jun-2016/
Rather unique wreck, than a polished nothing.
- Sidetohell
- Pacient
Až sa čudujem aký sme šikovní, také pekné fotky radosť pozerať a to najlepšie si myslím, že ešte len príde