Predané
Podujal som sa na úlohu fotografa, tak už nazdieľam aj sem. Je to kamarátove prvé auto. Vlastní ju 10 rokov a za tú dobu na ňu minul veľa času, lásky a v neposlednom rade peňazí. Teraz sa rozhodol, že je čas posunúť sa ďalej, keďže sa minulý týždeň stal majiteľom Fabie, čo podľa mňa svedčí o spokojnosti s modelovou radou.
Začnem s cenou, aby niekto nečakal auto za tri stovky.
Cena: 1400€
Napíšem čo si pamätám, zaujímavostí je tam isto viac
V prípade otázok môžte písať sem, alebo neváhajte priamo kontaktovať kamaráta na mobil.
niečo z TP:
Ročník 1996
výkon 50kW,
1289 cm3
váha 935kg
strieborná metalíza svetlá
Auto bolo postupne upravované. Obsahuje:
- LGP so sekvenčným vstrekovaním. Oficiálne, zapísané. Ani necítiť kedy prepne na plyn, minimálny rozdiel vo výkone a spotrebe oproti benzínu. Nádrž namiesto rezervy, v kufry je dojazdovka.
- funkčná klimatizácia
- centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním (pravé zadné dvere sa necentrálujú)
- výkonnejší alternátor
- kožený interiér Laurin Klement (vodičova sedačka trochu dotrhaná)
- palubný počítač čo ukazuje spotrebu, teplotu, napätie...
- motor s ostrou vačkou, upravenou riadiacou jednotkou, leštené sanie, nerezový výfuk, väčší chladič
- nízkoprofilové pneumatiky Continental na diskoch OZ 14" s hlbokým vzorom, zimné plechy obuté tiež 14" (3 pneu OK, jedna defekt) + 4ks vyzuté zimné pneu dobré
- nízky športový podvozok vo výbornom stave
- zadná náprava prerobená na kotúčové brzdy
- rozpera zvyšujúca tuhosť karosérie
Ako ročník napovedá, auto bolo vyrobené so starou maskou. Pri príležitosti celolaku bolo prerobené na facelift a kufrové dvere vymenené za plastové. Nezhrdzavejú a znižujú pohotovostnú hmotnosť.
Od vyvárania a celolaku už však uplynuly nejaké roky a hrdza odspodu neúprosne vylieza, čo osobne považujem za najväčší nedostatok auta.
Pre mňa osobne to nie je auto snov, ale na malý benzínový štvorvalec v malom aute, poviem že poskytuje maximálnu radosť z jazdy. Krásne ide za plynom a veľmi sa mu páčia otáčky. S istotou drží krok s modernejšími autami na rovinkách, v zátačkách dokáže byť aj rýchlejší. Kamarát s tým pobehal Európu, minulý týždeň bol ešte v Rakúsku v Grazi. Teraz auto parkuje u mňa na dvore.
Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
predané --- Škoda Felicia 1.3
Moderátor: Dogg88
predané --- Škoda Felicia 1.3
Naposledy upravil(a) vikdriver dne květen 31st, 2016, 7:03 pm, celkem upraveno 1 x.