Kamarát sa rozhodol predať svoju E30, v skratke to je replika M3, základ je plast coupe 318i M40B18, auto už kúpené ako swap na 318iS, komplet vyváračka, M3 lamino paket ( jeden z najkrajšie spracovaných a to som ich už zopár videl ), čo som sa na tom vozil tak podvozok pekne tuhý bez vôlí, sportsitze sedačky, predné okná v elektrike, centrál s alarmom... Treba proste vidieť. Auto svoje muchy má ja všetko tiež neviem ale bol by som rád, ak by to kúpil niekto miestny.
https://auto.bazos.sk/inzerat/79554181/ ... -coupe.php
Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
E30 318iS M3 replika
Moderátor: Dogg88
E30 318iS M3 replika
C215 CL500
E87 116i
E36 316i Coupe 1997
E87 116i
E36 316i Coupe 1997
Re: E30 318iS M3 replika
Chcel som napisat ze vymenim za moje Cabrio s doplatkom, ale udajne ze nevymiena.
Rather unique wreck, than a polished nothing.
Podla mna ma origo 6 valcove kabrio vacsiu (stupajucejsiu) hodnotu do buducna ako 318i prerobena na 318iS a nasledne na repliku M3...
Tym nehovorim ze ako auto to nie je pekne...
Tym nehovorim ze ako auto to nie je pekne...
Klub tvoria ludia, nie autá...
540i touring (E34)
323i touring (E36)
325i cabrio (E36)
Golf Variant 1,9 TDI Syncro (III)
Fiat 500 (312)
To urcite má. Ale do výmeny s nejakým doplatkom by som išiel. Tak mám urobený aj inzerát.
Arnoldko daj na Teba číslo.
Arnoldko daj na Teba číslo.
Rather unique wreck, than a polished nothing.